Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1972, με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή χειροποίητων κορνιζών

Έπειτα από 49 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στον χώρο της τέχνης, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε την κατάλληλη κορνίζα για οποιονδήποτε πίνακα ζωγραφικής και όχι μόνο. 

Οι χειροποίητες κορνίζες μας διακρίνονται για το φινίρισμα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Δουλεύουμε με μεράκι το ξύλο σε συνδυασμό με φύλλο χρυσού και ασημιού. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, πέραν των συνηθισμένων. 

Συνδυάζουμε τις κορνίζες μας με αντιόξινα canson, ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία και προβολή πτυχίων, παλαιών γκραβουρών, μεταξοτυπιών και γενικά θεμάτων που απαιτούν προστασία και ειδική προβολή. 

Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές για την προβολή κειμηλίων, όπως χαλιά, παραδοσιακές στολές, σπάνια χαρτονομίσματα και νομίσματα, γραμματόσημα, ταπισερί, μπούρμα, παλαιά κεντήματα και οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμεί κάποιος να προστατεύσει και να προβάλει. 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε πίνακες ζωγραφικής γνωστών ζωγράφων, μεταξοτυπίες . 

Μεγάλη είναι και η συλλογή μας από σπάνιες παλαιές γκραβούρες και χάρτες, που συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. 

Στα δύο καταστήματα που διαθέτουμε, εκτός των άλλων, εκθέτουμε και μεγάλη ποικιλία καθρεπτών σε κάθε διάσταση και σχέδιο. Στο εργαστήριό μας μπορούμε να κατασκευάσουμε τον κατάλληλο καθρέπτη για κάθε χώρο. 

Επίσης, ειδικευμένοι συνεργάτες μας συντηρούν με υπευθυνότητα παλαιούς πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες, φωτογραφίες, αγιογραφίες και βιβλία. 

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η αξιοποίηση με φροντίδα και μεράκι των έργων τέχνης που μας εμπιστεύονται, σε ασυναγώνιστες τιμές.